Even Voorstellen

Ik ben Isanne Urbanski-Hilte, Natuurgeneeskundig therapeut. Ik heb mijn Hbo medische basiskennis afgerond. Ook ben ik NGS-gediplomeerd masseur. Tevens ben ik gediplomeerd Spatadertherapeute, en bevoegd tot het geven van Manuele Lymfedrainage en Haptonomische massage.

Praktijk ´Tholen´ in Tholen en Rockanje is aangesloten bij NGS en de Vereniging van Spatadertherapeuten.

Het Nederlands Genootschap voor Sportmassage (NGS) en de Vereniging van Spatadertherapeuten stellen eisen aan de kwaliteit van de masseur, verzorgen de voorlichting , en verzorgen de opleiding en de bij- en nascholing.

Bij " Praktijk Tholen "gevestigd in Tholen en Rockanje wordt volgens de vijf Natuurgerichte principes gewerkt.

Ik richt me op verschillende groepen. Er zijn mensen die uitbehandeld zijn bij de fysiotherapeut, maar nog wel degelijk baat hebben bij massage.
Massage is ook goed voor mensen die minder makkelijk kunnen bewegen door overbelasting van bepaalde spieren of gewrichten. Dat kunnen jongeren zijn, die te weinig beweging hebben of eenzijdig werk verrichten. Maar ook ouderen kunnen beperkingen van het bewegingsapparaat als gevolg van overbelasting van spieren of gewrichten ondervinden. Ook zijn er sporters die graag voor of na het sporten gemasseerd willen worden. Behalve voor massages kunnen sporters ook terecht voor bandageren en tapen. Daarnaast is er de niet onbelangrijke groep van mensen met spanningsklachten. Over het algemeen reageren mensen met spanningklachten gunstig op ontspanningsmassage.

Praktijk "Tholen " is een goed uitgeruste moderne praktijk waar voor alle doelgroepen een gerichte oplossing te vinden is.

Hoeveel mensen kent u niet die regelmatig last hebben van hun rug, pijn in de schouders/nek of hinder van stramme ledematen? In deze drukke tijd gunnen we ons lichaam nauwelijks rust. Vaak heeft onze gehaaste manier van leven, invloed op het lichaam.

Door wat extra aandacht te schenken aan ontspanning door middel van massage worden we lichamelijk en geestelijk fitter.